Yhteystiedot | Kasvulabra

Yhteystiedot

Jos sinulle heräsi jotain kysyttävää tai haluat tietää enemmän Kasvulabrasta, otathan yhteyttä.

Tavoitteena parempi työelämä

Kasvulabran toimintaa on aina ajanut halu auttaa muita ihmisiä loistamaan ja löytämään paikkansa työelämässä. Silloin kun saat tehdä työtä, joka haastaa sinua sopivassa määrin ja voit auttaa työsi kautta muita, viihdyt työssäsi ja haluat sitoutua siihen. Jos et ole vielä löytänyt unelmiesi työpaikkaa, autan sinua siinä.

Olen toiminut vuodesta 2009 erilaisissa työnhakua tukevissa tehtävissä. Olen auttanut satoja ihmisiä työhakemuksien ja CV:n teossa, työhaastatteluun valmistautumisessa, esiintymis- ja verkostoitumistaitojen kehittämisessä ja ennen kaikkea oman motivaation ylläpitämisessä.

Nämä vuodet ovat avanneet silmäni sille, kuinka monet ihmiset kipuilevat sen asian kanssa, etteivät he tiedä mihin suuntaa omaa uraa pitäisi viedä. Nykyiseen työhön ei olla välttämättä tyytyväisiä, mutta tietoa ja rohkeutta uuden suunnan ottamiseen vielä puuttuu.

Tämän vuoksi haluan yritykseni kautta tukea ihmisiä tässä prosessissa. Tarjoan erilaisia palveluita, joilla voisin parhaani mukaan tukea ihmisiä löytämään oman paikkansa työelämässä ja sitä kautta edesauttaa työssä viihtymistä ja siinä kehittymistä.

Kasvulabra - Palvelukuva

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit ja haluat tietää lisää palveluistani, ota yhteyttä. Yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään. Keskustellaan yhdessä voinko auttaa sinua unelmiesi työn löytymisessä.