Uramentorointi | Kasvulabra

Uravalmennus

Asiantuntevaa tukea omaan urasuunnitteluun ja ammatinvalintaan.

Tunnistatko itsesi?

  • Etsitkö vielä omaa paikkaasi ja unelmien työtäsi?
  • Oletko epävarma, mihin opintoihin sinun kannattaisi suuntautua?
  • Tarvitsetko apua omien vahvuuksiesi ja osaamisesi tunnistamisessa?
  • Tuntuuko sinusta, ettei nykyinen työ vastaa tavoitteitasi?
  • Tarvitsetko vahvistusta ja tukea omille urasuunnitelmillesi?
  • Haluatko sparrausta ja vinkkejä työnhakusi tueksi?
  • Kaipaatko luottamuksellista ja asiantuntevaa keskustelukumppania, jonka auttaisi sinua eteenpäin omissa urasuunnitelmissasi?

Uravalmennuksesta saat apua urasi käännekohtiin. Voit olla aivan urasi alussa valitsemassa ensimmäistä opiskelupaikkaasi tai jo urapolun edennyt, joka pohtii uuden suunnan ottamista. Uravalmennuksta saat tukea omien vahvuuksien ja osaamisen tunnistamiseen, jotta pystyt hyödyntämään niitä paremmin omien uratavoitteiden asettamisessa. Uravalmennuksessa ei tuputeta valmiita ratkaisuja vaan saat tukea ja apua omien päätösten tekemiseen. Uravalmennus haastaa sinua ja auttaa sinua löytämään urasuunnitelmiasi koskevat ratkaisut keskustelujen ja erilaisten harjoitusten avulla.

Uravalmennuspaketti koostuu 3 tapaamiskerrasta, joista kuhunkin varataan 1 tunti aikaa. Tapaamiset onnistuvat joku kasvotusten Oulun seudulla tai skypen kautta muualle Suomeen. Tapaamisissa käydään läpi nykyhetken tilanteesi ja tavoitteesi. Käytän apuna erilaisia harjoituksia, jotka haastavat sinut miettimään ja kirkastavat ajatuksiasi tilanteestasi. Tarvittaessa voidaan tsekata myös CV:si ja viilata se huippukuntoon. Lopullinen tapaamisten sisältö yksilöllisesti kunkin tilanteeseen sopivaksi. 3 tapaamiskerran uravalmennuspaketin hinta on 345€ (sis. ALV 24%).

Olen avannut tähän alle kahden uravalmennuspaketin sisällön. Toinen niistä on kohdennettu aivan oman uran kynnyksellä olevalle nuorelle ja toinen jo työuralle edenneelle uutta suuntaa toivovalle aikuiselle. Tsekkaa voisiko niistä jompikumpi sopia sinulle.

Jos kumpikaan valmiista paketeista ei vastaa tarpeitasi, niin kerro minulle alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, mihin kaipaisit tukea. Suunnitellaan tällöin tapaamisten sisältö juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Pyrin vastaamaan sinulle mahdollisimman pian, kun olen saanut yhteydenottopyyntösi.

Valmennukset

Uravalmennus on sinun tukesi, kun tarvitset apua urapolkusi solmukohdissa. Älä jää yksin, vaan ratkaistaan haasteet yhdessä.

Nuori, uravalinnat selväksi!

Nuori, koetko vaikeuksia päättää, mille alalle hakeutuisit yhteishaussa? Oletko vielä epävarma, mitä haluaisit tehdä ns. isona?

Uravalmennus tukee nuoria ammatinvalinnassa ja selkeyttää nuoren omia urasuunnitelmia. Uravalmennuksessa hyödynnetään mm. nuoren omia vahvuuksia, kiinnostuksen kohteita, persoonaa ja arvoja, jotka toimivat nuoren ammatinvalinnan pohjana. Lue lisää täältä.

Suuntaa hakemassa

Oletko kenties ihan hyvässä työpaikassa, mutta siltikin sinusta tuntuu, että jotain puuttuu? Kaipaat ehkä uusia haasteita tai uutta suuntaa työhösi, muttet oikein osaa sanoa, mihin suuntaan sinun kannattaisi lähteä?

Uravalmennus on juuri sinulle oikeanlainen palvelu, jos edellä mainitut asiat koskettivat sinua. Uravalmennuksen avulla mm. kartoitetaan motivaationlähteesi, sanoitetaan vahvuutesi ja osaamisalueesi sekä kirkastetaan arvosi. Nämä toimivat pohjana, jonka päälle uusi suunta urallasi rakentuu. Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä

Jos kumpikaan valmiista paketeista ei vastaa tarpeitasi, niin kerro minulle alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, mihin kaipaisit tukea. Suunnitellaan tällöin tapaamisten sisältö juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Pyrin vastaamaan sinulle mahdollisimman pian, kun olen saanut yhteydenottopyyntösi.