Tukea työnhakuun | Kasvulabra

Tukea työnhakuun

Työnhaku kehittyy ajan hengessä. Kasvulabra on auttaa sinua pysymään kehityksen mukana.

Tukenasi urasi muutostilanteessa

Työelämä ja työnhaku muuttuvat jatkuvasti. Tänä päivänä työnhaussa painotetaan:

  • Valmiutta kertoa omista vahvuuksista ja osaamisesta juuri haettavaan paikkaa silmällä pitäen.
  • Sosiaalisen median, erityisesti LinkedIn:n hyödyntämistä.
  • Ymmärrystä piilotyöpaikkojen mahdollisuuksista ja tietoa niiden löytämisestä.
  • Verkostojen hyödyntämistä työnhaussa ja omien verkostojen rakentamista.
  • Selkeää ja omaa osaamista korostavaa CV:tä. jne.

Kasvulabran osallistavat koulutukset tukevat työnhakijoita tämän päivän työnhaun haasteissa.

Kasvulabran yrittäjällä Sanna on toiminut jo vuodesta 2009 lähtien erilaisissa työllisyydenhoidon tehtävissä. Hän on auttanut satoja ihmisiä työhakemuksien ja CV:n teossa, työhaastatteluun valmistautumisessa, esiintymis- ja verkostoitumistaitojen kehittämisessä ja ennen kaikkea oman motivaation ylläpitämisessä.

CV-labrassa saat apua oman CV:si päivittämiseen vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Lisäksi saat vinkkejä, kuinka tuoda omaa osaamista esiin, parantaa CV:n luettavuutta ja sitä kautta erottautua muista työnhakijoista. CV-labrassa palautetta ei tarvitse odottaa kauaa, sillä saat sen jo 3 arkipäivän kuluessa. Tutustu CV-labraan tarkemmin täällä.

Uravalmennuksen kautta Kasvulabra tukee niin aikuisia kuin nuoriakin omaan uraan liittyvissä pohdinnoissa. Uravalmennus auttaa sinua löytämään vastauksen kysymykseen, mikä sinusta tulee ns. isona. Uravalmennus on henkilökohtaista coachausta, jossa kartoitetaan mm. valmennettavan omat motivaation lähteet, persoona ja vahvuudet ja etsitään niihin sopiva unelmien työ. Uravalmennuksen avulla saat myös henkilökohtaista tukea työnhakuusi.

Kasvulabran valikoimiin kuuluvat myös erilaiset työnhakua tukevat koulutukset, joita olen pitänyt erilaisille ja erikoisille ryhmille. Näissä koulutuksissa työnhaun teemoja on lähestytty eri kanteilta. Koulutuksissa on mm. kartoitettu osallistujien osaamista ja vahvuuksia, viilattu työnhakuasiakirjoja, pohdittu pelon vaikutuksia työnhakuun ja mietitty verkostoitumisen mahdollisuuksia. Työnhakua tukevat koulutukset räätälöidään aina tilaajan toiveisiin sopiviksi.

Jos toimit koulutuspalveluita tarjoavassa yrityksessä ja tarvitset ulkopuolista kouluttajaa ja uravalmentajaa tukemaan esim. vastavalmistuneiden tai jo konkareiden työnhakua, ota yhteyttä.