CV-labra | Kasvulabra

CV-labra

Saadaksesi unelmiesi työn, tulee CV:si olla kunnossa

Erottaudu CV:llä

Saadaksesi unelmiesi työn, tulee CV:si olla kunnossa. CV ei ole pelkkä luettelo aikaisemmin tekemisistä asioista, vaan enemminkin oikein kohdennettu työnhaun valttikortti.

CV:n tärkeimmät tehtävät ovat nostaa esiin vahvuutesi ja osaamisesi hakemaasi tehtävään. Miltei yhtä tärkeää on CV:n hyvä luettavuus ja selkeys. Työnantajan tulee saada nopeasti käsitys, miksi juuri sinä olisit hyvä hakija. Monet osaajat karsiutuvat, koska CV on vaikeaselkoinen eikä se kerro työnantajalle oikeita asioita.

CV:n vaatimukset ovat myös muuttuneet aikojen kulussa, se mikä oli aiemmin toimivaa ja suositeltavaa, ei välttämättä toimi enää tänä päivänä. Toisaalta, jos et ole saanut kutsuja työhaastatteluun, voi jo pelkkä CV:n päivittäminen nostaa sinut uudelle tasolle työnhakijoiden joukossa ja tuo kutsun työhaasteluun. Senpä takia nyt jos koskaan kannattaa päivittää oma CV.

Olen käynyt työurani aikana läpi satoja CV:tä ja tiedän mikä niissä toimii ja mikä ei. Haluan auttaa sinua saamaan unelmiesi työpaikan. Ainakaan CV:stä ei saa jäädä kiinni. Lupaan antaa sinulle palautteen CV:stä jo 3 arkipäivän kuluessa siitä, kun olen CV:si vastaanottanut. Saat palautteen antamaasi sähköpostiisi kirjallisena. Jos siis haluat parantaa mahdollisuuksiasi työnhaussa ja päivittää CV:si uudelle tasolle, ota yhteyttä.

CV-labran hinta on 49€ (sis. ALV 24%). Lähetä CV:si maksun jälkeen osoitteeseen sanna.mathlin@kasvulabra.fi.